Vietnam met kinderen

Rondtrekken door Vietnam met het hele gezin? Geen probleem! Ook voor kinderen kan reizen erg leuk zijn. Ontdek met zijn allen het prachtige Vietnam, vol met cultuur, natuur en bezienswaardigheden!

Doordat je je eigen rondreis door Zuidoost-Azië kunt samenstellen, kun je zelf kiezen welke bezienswaardigheden het leukst zijn voor het hele gezin. En uiteraard kunnen wij je helpen met nog veel meer ideetjes. Hierdoor maken jullie deze vakantie een onvergetelijke reis! Boek bij Asiaroundtrips.com voor een onbezorgde reis op maat, mét de kinderen. Het programma hieronder is slechts een voorbeeld, maar wij luisteren naar jullie wensen, en dan ga je zien dat we verrassend uit de hoek kunnen komen!

dag 1 - aankomst in Hanoi

Op de luchthaven worden jullie opgewacht door de gids, en naar het hotel in Hanoi gebracht.

dag 2 - hanoi

Vandaag krijgen jullie een tour door het oude centrum met de cyclo. In een theater nabij het centrale meer wordt een waterpoppenvoorstelling gegeven, en achteraf kunnen de kinderen genieten van het hilarische Hanoi Circus.

dag 3 - Ha Long Bay cruise

Aan boord van een traditionele jonk verkennen jullie het adembenemende Ha Long Bay, met alle eilanden en alle andere wonderbaarlijke zichten. Wist je dat enkele eilanden hol zijn? Je kan er gewoon naar binnen! Ook de overnachting vindt plaats aan boord.

dag 4 - naar Hue

Na nog even lekker te hebben gevaren en gezwommen bij Ha Long Bay, nemen jullie het vliegtuig naar de volgende bestemming: Hué.

dag 5 - Hue

Deze dag staat in het teken van cultuur in de geheimzinnige verboden stad van Hué, gevolgd door een cruise over de Perfume River.

dag 6 - naar hoi an

Met de auto rijden jullie verder naar Hoi An over de ‘Pas van de Mist’. Op de mooiste weg ter wereld kijken jullie je ogen uit bij het zien van de prachtige natuur. Onderweg stoppen we bij de 'Marble Mountain' in Da Nang.

dag 7 - Hoi an

Vandaag krijgen jullie een stadstour door het authentieke Hoi An. En kan de hele familie genieten van het strand. 's Avonds leren we Vietnamese hoedjes maken.

dag 8 - Hoi An

Jullie brengen een bezoek aan Tra Que, het groentedorp. Op de fiets ernaartoe, en vervolgens mogen jullie de lokale tuinman helpen bij het aanleggen en verzorgen van hun moestuin. 

dag 9 & 10 - hoi an

Deze twee dagen zijn jullie vrij om lekker rond te lopen in Hoi An, aan het mooie strand te vertoeven en te doen waar jullie zelf zin in hebben. Misschien vinden jullie het wel leuk om samen Vietnamees te koken?

dag 11 - naar Ho Chi Minh City

Jullie reizen via Danang met het vliegtuig verder naar Ho Chi Minh City, en worden daar naar het hotel gebracht.

dag 12 - Ho Chi Minh City

Voor vandaag staat een stadstour door Ho Chi Minh City op het programma, met onder andere een bezoek aan de dierentuin en de botanische tuinen. In de namiddag bezoeken we de Cu Chi tunnels. Wedden dat de kinderen makkelijker door de tunnels raken?

dag 13 - Mekong Delta

Op deze laatste dag voor vertrek brengen jullie een bezoek aan de prachtige Mekong Delta. We moeten meerdere veerbootjes nemen om het water over te steken. En jullie gaan ook een stukje fietsen tussen de rijstvelden en de fruitbomen.

dag 14 - vertrek

Terugkeer naar de luchthaven voor de vlucht naar huis.