honeymoon op Bali

Pas getrouwd? Dat moet gevierd worden! En wat is nu een betere huwelijksreis dan een op jullie maat samengestelde rondreis op het eiland Bali? Samen ontspannen aan de witte stranden, op expeditie in de natuur, en culturele bezoeken aan de vele tempels en paleizen. En samen met onze partners zorgen wij voor een paar leuke extra’s die jullie honeymoon nog extra onvergetelijk zal maken!

Wil jij ook met je kersverse partner naar Bali trekken, en jullie droomreis 'à la carte' laten samenstellen? Onderstaande honeymoon is slechts een voorbeeld, jullie kunnen samen de bezienswaardigheden of activiteiten selecteren die bij jullie passen, zodat jullie een volledig gepersonaliseerde reis kunnen laten maken om volop te genieten. Boek bij Asiaroundtrips.com, en wij bieden jullie een onbezorgde huwelijksreis op maat!

Dag 1 - aankomst op Bali

Bij aankomst op Bali worden jullie opgewacht door de gids, en naar het hotel in Ubud gebracht, een van de meest bekende stadjes in Bali waar veel te doen en te bekijken is. Leuk is dat je op de luchthaven een bloemenkrans krijgt, en dat je hotelkamer omgetoverd is in een echte honeymoon suite. Dat zal trouwens zo zijn in alle charme hotels waar jullie verblijven tijdens jullie trip!

dag 2 - vrije dag

Geniet vandaag van Ubud en van elkaar, door lekker te ontspannen en van de gezellige sfeer in de stad te genieten. Het Monkey Forest, de plaatselijke markt en de avondvoorstellingen zijn aanraders.

dag 3 - fietstocht van de Mount Batur naar Ubud

Vandaag springen jullie op de fiets om kennis te maken met het niet-toeristische Bali, het platteland en de gewone Balinees. Tijdens deze 24 kilometer bergafwaartse tocht, kunnen jullie genieten van het landschap: de rijstvelden, het uitzicht en de typisch Balinese dorpjes.

’s Avonds zijn jullie te gast in het vermaarde Mozaic Restaurant van de Frans-Amerikaanse chef Chris Salans.

dag 4 - van Ubud naar Pemuteran

Met een lange en gevarieerde rit door Centraal-Bali, gaan jullie via het 'Hart van Bali' naar het vissersdorpje Pemuteran. Onderweg zijn er stops, zoals een plaatselijke markt, het mystieke Bratanmeer in Bedugul en de waterval van Munduk.

dag 5 - vrije dag

Geniet samen lekker van het hotel en van Pemuteran.

dag 6 - soft trekking in het Bali National Park en snorkelen

Vandaag is het tijd voor avontuur. Een trekking door het prachtige Nationale Park met vele bijzondere diersoorten, een bezoek aan een broedcentrum van de bijna uitgestorven Bali Sterling, en vervolgens met de boot richting het eiland Menjangan. Hier kunnen jullie snorkelen tussen het kleurrijke waterleven, een ervaring om niet te vergeten want dit is één van de mooiste plaatsen ter wereld om te snorkelen.

dag 7 - van Pemuteran naar Candidasa

Vandaag rijden jullie van het westen helemaal naar het oosten, met tussendoor weer leuke tussenstops. Badderen in de natuurlijke Banjar hot springs, een bezoek aan de Beji tempel in Singaraja, en de indrukwekkende Besakih Tempel. 

’s Avonds doen we iets speciaals: een foto-shoot bij zonsondergang op het strand met jullie beiden in traditionele Balinese klederdracht!

dag 8 - vrije dag

Verken Candidasa op eigen houtje, ga snorkelen vanaf het mooie strand, of geniet samen van een ontspannende Balinese massage.

dag 9 - mystiek Oost-Bali

Vandaag is het tijd om het mystieke Oost-Bali te verkennen. Het dorpje Tenganan staat op de planning, met daarna een wandeling door adembenemende rijstvelden en een bezoek aan de watertuin van Tirtagangga. ’s Middags brengen jullie ook nog een bezoek aan een paar prachtige paleizen. Een dag vol cultuur.

dag 10 - van Candidasa naar Sanur

Oost-Bali wordt ingeruild voor de prachtige witte zandstranden van Sanur, die nog een echt Balinees karakter hebben behouden.

dag 11 tot 13 - vrije dagen

Samen kunnen jullie in Sanur lekker genieten van de laatste dagen op Bali. Lekker zonnebaden aan het strand, winkelen in nabijgelegen winkelcentra, en lekker cocktails of biertjes drinken in een strandcafé, genietend van de zonsondergang.

dag 14 - terug naar huis

Helaas, het is alweer tijd om naar huis te gaan! Jullie hebben samen veel gedaan en genoten, een huwelijksreis om nooit meer te vergeten.