Vietnam - Cooking Class in Hoi An

Geniet je ook zo van de Aziatische keuken in al z'n kleuren en facetten, en wil je zelf leren hoe je deze kunt klaarmaken? Dan is nu je kans. In Hoi An kun je je mengen tussen de lokale bevolking door op de markt de ingrediënten aan te schaffen, en vervolgens leer je van de chef hoe je enkele Vietnamese gerechten moet bereiden. En aan het eind mag je alles lekker opeten!

De kookles in Hoi An

Om 8:15 word je verwacht op de vergaderplaats in Hoi An voor een korte kennismaking en een welkomstdrankje. Vervolgens mag je over de lokale markt van Hoi An rondstruinen. Het wemelt hier van de kleuren, geluiden, mooie beelden en heerlijke aroma’s. Op deze markt leer je van alles over de ingrediënten die je straks gaat gebruiken, en je spreekt de lokale bevolking aan om deze aan te schaffen. Nadat alles verzameld is, maak je een boottocht van 25 minuten richting de kookschool. Hier neem je eerst een kijkje in de kruidentuin, voordat je voor ongeveer 2 uur de keuken in duikt. Onder begeleiding van de chef mag je zo’n vier gangen gaan klaarmaken. En niet onbelangrijk: na de les eet je samen met de anderen alles lekker op!

Facts & Weetjes

  • Deze kookklas is leuk voor jong en oud, ongeacht je kookervaring
  • Neem je camera mee voor op de boot, het lokale rivierleven is prachtig om te zien!

Wil je ook Vietnamees leren koken?

Heb je interesse in de Vietnamese keuken en wil je ook een aantal van deze gerechten leren bereiden, en daarnaast meer informatie krijgen over de verschillende ingrediënten? Boek bij Asiaroundtrips.com, en wij nemen deze leuke en leerzame kookklas op in je zelf samengestelde rondreis!